dissabte, 29 d’abril del 2017

VIATGE FINAL COPA DEL REI 27 DE MAIG

Molt bona nit a tothom
acabem d'arribar de la reunió amb els companys de la Federació i us escrivim explicant tots els detalls perquè lamentablement el FCBarcelona ens dóna molt pocs dies per a gestionar les entrades per la final.
Tot aquell penyista que vulgui anar a la Final que es disputarà el dissabte 27 de Maig a Madrid ha de posar-se en contacte amb nosaltres abans del dilluns 1 de maig a les 17.00h per tal de que podem reservar-li una plaça.
En aquests moments en funció de la demanda que tinguem, ens donaran més o menys entrades, per això us demanem que si esteu interessats, sigui una petició en ferm doncs no es podrà cancel.lar després ni cedir a ningú més. Totes les entrades, tant per socis com per penyistes seran nominals i intransferibles, amb controls a l'accés de l'Estadi.

Des de la Federació s'ofereix el següent viatge:
DIVENDRES 26
Sortida de Figueres (gasolinera Petrem ) a les 23.00h

DISSABTE 27
Esmorzar gratuït abans d'arribar a l'hotel, pa amb tomàquet, embotit, ...
Durant tot el viatge servei GRATUÏT de begudes
Arribada aproximada cap a les 9 del matí a Guadalajara, on ens presentarem a l'hotel TRYP GUADALAJARA , de 4 estrelles .
Un cop deixat l'equipatge a les habitacions, a les 10.30 ens portaran a Madrid on tindrem temps lliure fins l'hora del partit.
Acabat el partit, ens retrobarem i hi haurà menjar/ressopó per a tothom i ja enfilarem cap a l'hotel. Qui vulgui té permís per tornar pel seu compte més tard.
DIUMENGE 28
Esmorzar buffet a l'hotel
Sortida aproximada a les 10.30 i arribada aproximada a Figueres a les 20.00h.

Agafar les entrades via penya implica anar amb el bus que organitzem. La federació ha fet molt bones  gestions i a més a més SUBVENCIONA el cost del viatge.
Viatge + hotel + esmorzar dissabte + begudes tot el trajecte + sopar dissabte + esmorzar buffet a l'hotel diumenge = 90 EUROS
El preu de les entrades, no inclòs en el viatge,pot anar de 60 a 70 euros
A això cal sumar-hi que si emplenem, anirem amb 2 busos, nous de trinca, amb gran espai i comfort per estar ample i estirar els seients per a poder descansar durant el viatge.
Requisits per accedir al camp: portar el DNI ,l'entrada nominal i el carnet de penyista.
Lamentem que el club ens hagi fet fer tot aquest procediment tant precipitat, durant la setmana que ve ja es tancarà tot i estan donant molta importància al control nominal de les persones i l'obligatorietat de que siguin socis/penyistes els que accedeixin a les entrades.
D'altra banda , com a cada final, intentarem organitzar una pantalla per a tots els que ens quedem a casa, poder gaudir-ho junts, us informarem !
Podeu contactar per mail o a través dels companys de la Junta, intentarem ajudar tant com puguem. Penseu que normalment ens toquen 3-4 entrades màxim però no sabem aquest any com acabarà,si seran més , menys, us hem de ser sincers.
Gràcies , visca el Barça,visca la penya i visca La Jonquera


La JUNTA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada