dilluns, 28 d’abril del 2014

Entrades FCB-Getafe

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra el Getafe. El partit serà el proper dissabte 3 de maig a les 16:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dimecres 30 d'abril a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

diumenge, 13 d’abril del 2014

Final Copa del Rey

Aquest dimecres vine a veure la Final de la Copa del Rey amb nosaltres als Porxos de Can Laporta en pantalla gegant. Obrim les portes a les 21:15 i tindrem servei de bar (no es faran entrepans).
Després de la desfeta a la Champions i d'un mal cap de setmana de Lliga ara toca guanyar. Guanyar perquè és un títol prou important i sobretot perquè és davant del Reial Madrid.
T'hi esperem!!!

divendres, 11 d’abril del 2014

Entrades FCB-Athletic Club Bilbao

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra el Athletic Club. El partit serà el proper diumenge 20 d'abril a les 21:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dimecres 16 d'abril a les 21:20, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari als Porxos de Can Laporta. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

dijous, 10 d’abril del 2014

Entregades entrades Final de Copa

Aquest són els socis que varen demanar entrades per anar a València a veure la Final de la Copa del Rey. Finalment la Penya ha disposat de 4 entrades:
  1. Fitu Guillén
  2. Toni Gorris
  3. Jordi Oliva
  4. Ferran Oliva

diumenge, 6 d’abril del 2014

Entregades entrades FCB-Betis

Llistat de socis que van anar ahir a veure el duel amb el Betis al Camp Nou:
  1. David Casado
  2. David Moncayo
  3. Josep Ferrusola
  4. Daiane Costa
  5. Albert Vicens
  6. Elisenda Salvador

dimecres, 2 d’abril del 2014

Entrades FCB-Betis

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra el Betis. El partit serà el proper dissabte 5 d'abril a les 18:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dijous 3 d'abril a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.