dilluns, 24 de febrer del 2014

Entrades FCB-Almeria

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra l'Almeria. El partit serà el proper diumenge 2 de març a les 21:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dimecres 26 de febrer a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

divendres, 14 de febrer del 2014

Entregades entrades FCB-Rayo

Llistat de socis que veuran el FCB-Rayo a l'Estadi:
  1. Jordi Faig
  2. Joana Rescalvo
  3. Lídia Faig
  4. Ferran Faig
  5. Martí Faig
  6. Quim Custojà
  7. Sònia Hernàndez
  8. Albert Vicens
  9. Elisenda Salvador

dilluns, 10 de febrer del 2014

Entrades FCB-Rayo

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra el Rayo. El partit serà el proper dissabte 15 de febrer a les 20:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dimecres 12 de febrer a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

dimecres, 5 de febrer del 2014

Entregades entrades FCB-Reial Societat (Copa)

Llistat de socis que han anat avui a veure el partit de Copa a l'Estadi:
  1. Guillem Cabezas
  2. Víctor Cabezas
  3. Daria Titinkova
  4. Josep Cabezas

diumenge, 2 de febrer del 2014

Entrades FCB-Reial Societat (Copa)

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de semifinals de Copa a l'estadi contra la Reial Societat. El partit serà el proper dimecres 5 de febrer a les 22:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dilluns 3 de febrer a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.