dijous, 30 de gener del 2014

Entregades entrades FCB-València

Llistat de socis que veuran el partit de diumenge:
  1. Josep Resta
  2. Anna Bartis
  3. Eduard Cardona
  4. Pol Cardona
  5. Moises Pérez
  6. Meritxell Mateo
  7. Eduard Rodríguez
  8. Carla Hernàndez
  9. Ruben Mateos
  10. Francesc Guillén
  11. Sònia Guillén
  12. Raül Guillén

dimarts, 28 de gener del 2014

Entrades FCB-València

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra el València. El partit serà el proper dissabte 1 de febrer a les 16:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dijous 30 de gener a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

Entregades entrades FCB-Llevant (Copa)

No hi ha hagut cap petició per anar a veure el partit  corresponent a l'eliminatòria tornada de Copa amb el Llevant.

dilluns, 27 de gener del 2014

Entrades FCB-Llevant (Copa)

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Copa a l'estadi contra el Llevant. El partit serà el proper dimecres 29 de gener a les 22:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dilluns 27 de gener a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

Entregades entrades FCB-Màlaga

Llistat de socis que van gaudir del partit amb el Màlaga l'estadi:
  1. Albert Vicens
  2. Elisenda Salvador

dimecres, 22 de gener del 2014

Entrades FCB - Màlaga

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra el Màlaga. El partit serà el proper diumenge 26 de gener a les 21:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dimecres 22 de gener a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

dimecres, 8 de gener del 2014

Entregades entrades FCB-Getafe (Copa)

No hi ha hagut cap petició per anar a veure el partit d'aquesta nit corresponent a l'eliminatòria anada de Copa amb el Getafe.

dilluns, 6 de gener del 2014

Entrades FCB-Getafe (Copa)

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Copa a l'estadi contra el Getafe. El partit serà el proper dimecres 8 de gener a les 22:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dimarts 7 de gener a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

dijous, 2 de gener del 2014

Entregades entrades FCB-Elx

Llistat de socis que gaudiran del primer partit de l'any 2014 a l'estadi:
  1. Albert Vicens
  2. Elisenda Salvador
  3. Felipe Velasco
  4. Jeroni Salellas
  5. Maria Velasco
  6. Júlia Salellas
  7. Joel Salellas

dimecres, 1 de gener del 2014

Entrades FCB - Elx

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra l'Elx. El partit serà el proper diumenge 5 de gener a les 16:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dijous 2 de gener a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.