dilluns, 23 de setembre del 2013

Entregades entrades FCB - Reial Societat

Llistat de socis que veuran demà el partit FCB - Reial Societat:

  1. Adrià Carbonell
  2. David Martín
  3. Jordi Gonzàlez
  4. Josep Gou

divendres, 20 de setembre del 2013

Entrades FCB - Reial Societat

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra la Reial Societat. El partit serà el proper dimarts 24 de setembre a les 20:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dilluns 23 de setembre a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

dimarts, 17 de setembre del 2013

Celebració del 35è Aniversari

El passat diumenge 15 de setembre es va celebrar el 35è aniversari de la nostra Penya. Miraculosament la pluja no va fer acte de presència, però el vent va fer deslluir la festa matinal a la plaça Nova.
En primer lloc, cap a les 11 del matí es va servir una xocolata ben calentona i la mainada van poder disfrutar d'uns inflables fins el migdia. A les 12 va tenir lloc una petita cercavila des de la plaça de l'Ajuntament, passant pel carrer Major, Àries Comelles i l'aparcament del riu fins a la plaça Nova. Un cotxe històric, cedit per el Sr. Campà, juntament amb els Xanquers i Grallers de l'Albera, van passejar la copa de la Champions pel nostre poble davant l'admiració dels veïns que s'afanyaven a fer fotos. Un cop a plaça es va servir un aperitiu popular per començar a fer boca del bon dinar que ens esperava.
A partir d'aquest moment la festa es va traslladar al Restaurant Can Pau de Cantallops, on més de 120 penyistes i amics van gaudir d'un fantàstic dinar d'aniversari. Ens van acompanyar les penyes veïnes de Torroella de Montgri i de Figueres, el Sr. Lluis Grau, president de la Federació de Penyes de l'Empordà i Catalunya Nord, l'alcadessa de la Jonquera, Sra. Sònia Martínez i el Sr. Dani Sala, membre de l'Àrea Social del F.C. Barcelona. A l'hora del cafè hi va haver parlaments de tots ells juntament amb el del Sr. Esteve Pous, president de la nostra Penya, qui va rebre per part dels membres de la Junta un reconeixement als 35 anys de presidència de la Penya, siguent l'únic membre de la Junta fundadora que encara pertany a la Junta actual. També es va descobrir el quadre encarregat al reconegut pintor local Antonio Federico per tal de commemorar l'aniversari i se'n van repartir litografies als socis. Finalment, la festa va acabar amb uns sortejos i premis per a els assistents.






diumenge, 15 de setembre del 2013

Entrades FCB-Ajax

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Champions a l'estadi contra l'Ajax. El partit serà el proper dimecres 18 de setembre a les 20:45. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dilluns 16 de setembre a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

divendres, 13 de setembre del 2013

Entregades entrades FCB-Sevilla

Llistat de socis que gaudiran aquest dissabte del partit FCB-Sevilla:

  1. Isabel Sais
  2. Miquel Albalate
  3. Joaquim Custojà
  4. Sònia Hernàndez
  5. Manolo Gamero
  6. Raül Camps

dimarts, 10 de setembre del 2013

Entrades FCB - Sevilla

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra el Sevilla. El partit serà el proper dissabte 14 de setembre a les 20:00. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dijous 12 de setembre a les 20:00, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

dilluns, 9 de setembre del 2013

Actes 35è Aniversari

Benvolgut soci/sòcia,

Enguany la Penya celebra el seu 35è aniversari (1978-2013) i ens plau convidar-vos a una sèrie d'actes que tindran lloc el proper diumenge 15 de setembre:
  • A les 10h a la Plaça Nova, Xocolatada per tothom, Inflables per a la mainada i Animació per part dels Xanquers i Grallers de l'Albera.
  • A les 12:30h a la Plaça Nova, Aperitiu popular.
  • A les 13:30h, sortida cap al Restaurant Can Pau de Cantallops (disponibilitat de bus gratuït des de l'IES).
  • A les 14h al Restaurant Can Pau de Cantallops, Dinar de germanor, obert a tothom, per tal de poder celebrar amb tots vosaltres el nostre aniversari. Per tal de poder assistir al dinar caldrà comprar un tiquet que ja està a la vostra disposició al Centre Cultural Can Laporta fins el proper dijous 12 de setembre a les 13h.
Els preus són de 5€ pel soci infantil, 10€ pel soci adult i 25€ pel no soci. En el transcurs del dinar hi haurà sortejos i premis, per això cal conservar el tiquet, i s'obsequiarà als assistents amb un record commemoratiu.



Esperant la vostra participació, us felicitem per endavant.

Per molts anys Penya!!!

Rebeu una salutació ben cordial,
La Junta