dimarts, 27 de novembre del 2012

Entrades FCB-Athletic Club

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra l'Athletic Club. El partit serà el proper dissabte 1 de desembre a les 20:00. Les entrades es poden sol.licitar fins el proper dijous 29 de novembre a les 20.00h, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

Entregades entrades FCB-Alavés

La petició d'entrades per el partit de Copa de dimecres contra l'Alavés ha quedat deserta i tots els abonaments han estat cedits al club en la campanya Seient Solidari.

divendres, 23 de novembre del 2012

Entrades FCB-Alavés

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Copa a l'estadi contra el Deportivo Alavés. El partit serà el proper dimecres 25 de novembre a les 21:30. Les entrades es poden sol·licitar fins el proper dilluns 23 de novembre a les 20.00h, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta. En cas de no haver-hi peticions es donaran les entrades al FCB perque pugui repartir-les a escoles per tal d'omplir el camp.

dijous, 8 de novembre del 2012

Bus FCB-Saragossa


Després de no haver pogut fer el bus del partit del Celta per la impossibilitat de trobar entrades, hem decidit intentar-ho de nou per anar a veure el partit FCB-Saragossa, que es disputarà el proper dissabte 17 de novembre a les 20:00. Us podeu inscriure al Centre Cultural Can Laporta fins el proper dilluns 12 de novembre a les 20:00 del vespre, moment en que els inscrits cal que formalitzin el pagament.

La sortida del bus està per concretar, però seria entre les 16h i les 16h30.

Preu entrada + desplaçament:
  • SOCIS: 30€
  • NO SOCIS: 55€
Preu desplaçament únicament:
  • SOCIS: 15€
  • NO SOCIS: 20€
Esperem la vostra participació!!!!

La Penya es reserva el dret d'anul·lar la sortida si el nombre d'inscrits no supera el mínim desitjat.