dilluns, 27 d’agost del 2012

Entrades FCB-Valencia

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de Lliga a l'estadi contra el Valencia. El partit serà el proper diumenge 2 de setembre a les 21:30. Les entrades es poden sol.licitar fins el proper dijous 30 d'agost a les 20.00h, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

divendres, 17 d’agost del 2012

Entregades entrades FCB-Real Societat

Llistat de socis que aniran diumenge a veure el debut de la Lliga:

  1. Joan Vicens (soci núm. 164)
  2. Albert Vicens (soci núm. 165)
Visca el Barça!

dilluns, 13 d’agost del 2012

Iniciem temporada. Entrades FCB-Real Societat

Comença la nova temporada i obrim el període per sol·licitar les entrades per el primer partit de Lliga a l'estadi contra la Real Societat. El partit serà el proper diumenge 19 d'agost a les 21:00. Les entrades es poden sol.licitar fins el proper dijous 16 d'agost a les 20.00h, quan es realitzarà el sorteig si fos necessari. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com o presencialment a Can Laporta.

divendres, 10 d’agost del 2012

Assemblea Ordinària

Benvolguts socis/sòcies,
us faig saber que el passat dimecres durant l'Assemblea es van aprovar tots els punts a tractar (acta anterior, memòria d'activitats i estat dels comptes), a més en el quart punt es va decidir fer la donació de la quantitat de 500€ a benefici dels afectats per l'incendi de dia 22 de juliol.
Una nota a destacar és la baixíssima assistència de socis.

A més aprofitem per anunciar-vos que ja tenim decidit el primer bus de la temporada 2012-13, serà per anar a veure el FCB-Granada el cap de setmana del 23 de setembre. Tindreu més informació en aquest blog o per correu.

dimarts, 7 d’agost del 2012

Canvi dia Assemblea, demà dimecres 8 d'agost

Us informem que per motius de coincidència amb el Concert Solidari de dijous, l'Assemblea Ordinària es durà a terme demà dimecres 8 d'agost a la mateixa hora, 8 del vespre, als Porxos de Can Laporta.

A més, s'afegeix un punt a l'ordre del dia:

  • Valoració de quantia i votació de possible donació als afectats pel foc.
Us hi esperem!!!