divendres, 28 de gener del 2011

Entrades FCB-At. Madrid

Obert el període per sol·licitar les entrades per el partit de lliga a l'estadi amb l'At. de Madrid. El partit serà el proper dissabte 5 de febrer a les 22.00h. Les entrades es poden sol.licitar fins el proper dimecres 2 de febrer a les 20.00h, quan es realitzarà el sorteig. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com, al telèfon d'atenció al soci o presencialment a Can Laporta.

dimarts, 25 de gener del 2011

Hèrcules-FCB als Porxos

Confirmat. Ja es va anunciar als assistents al bus la més que probable projecció del partit del proper dissabte 29 de gener als Porxos. Aquest cop no hem fallat, us hi esperem a partir de les 19:30h.

Recordeu, que donat que el partit es veurà per una plataforma de pagament, l'entrada és exclusiva als socis de la Penya. L'anterior transmissió del derby, tot i que era també per una plataforma de pagament, es fa obrir a tothom donat que els diners recaptats anaven a benefici de la Marató.

Si algú es vol fer soci dissabte mateix, evidentment tindrà dret a veure el partit. Hi haurà fulls d'inscripció.

Hi haurà servei de bar.

Socis no falleu, us hi esperem!!!

Entregades entrades FCB-Almeria

Al soci no li agrada la Copa. Aquesta és la reflexió que ens ve al cap després de que ahir es tanqués la sol·licitud per tota una semifinal de Copa de nou sense cap petició. Després hi hauran patacades en el cas hipotètic d'una final amb una seu propera per anar-hi.
Això si, Visca el Barça!!! I força per arribar a la final!!!

diumenge, 23 de gener del 2011

Entrades FCB-Almeria

Partit d'anada de la semifinal de Copa del Rei, dimecres 26 de gener a les 22h, FCB davant de l'Almeria. Obrim període d'inscripció fins demà dilluns 24 de gener a les 20h, moment que s'efectuarà el sorteig. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com, al telèfon d'atenció al soci o presencialment a Can Laporta.

diumenge, 16 de gener del 2011

Entregades entrades FCB-Betis i FCB-Màlaga

Ambdues peticions d'entrades pels partits d'aquesta setmana, el de Copa amb el Betis i el d'avui de lliga amb el Màlaga, han tornat a quedar desertes. El millor Barça de la història continua sense atreure als nostres socis. Què més voleu!!!!

divendres, 14 de gener del 2011

Sortida en bus FCB-Racing

Vinga ja hi tornem a ser, segona sortida en bus de la temporada, serà el partit FCB-Racing, que es disputarà el proper dissabte 22 de gener a les 20:00.
Com sempre, us podeu inscriure al Centre Cultural Can Laporta fins el proper dimecres 19 de gener a les 20:00 del vespre, moment en que els inscrits cal que formalitzin el pagament.
Preu entrada + desplaçament:
  • SOCIS: 30€
  • NO SOCIS: 55€

Preu desplaçament únicament:
  • SOCIS: 15€
  • NO SOCIS: 20€

Esperem la vostra participació!!!!
La Penya es reserva el dret d'anul·lar la sortida si el nombre d'inscrits no supera el mínim desitjat.

dilluns, 10 de gener del 2011

Oferta Especial

La Botiga del Barça de la Porta Catalana ens fa saber que ofereix un 25% de descompte en tots els productes de roba del 1r cicle de la temporada.
No ho aprofitaràs ??

diumenge, 9 de gener del 2011

Entrades FCB-Màlaga

Darrera jornada de la primera volta de Lliga, diumenge 16 de gener a les 21h, FCB contra el Màlaga. Obrim període d'inscripció fins els proper divendres 14 de gener a les 20h, moment que s'efectuarà el sorteig. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com, al telèfon d'atenció al soci o presencialment a Can Laporta.

Entrades FCB-Betis

Partit d'anada de 1/4 de final de Copa del Rei, dimecres 12 de gener a les 22h, FCB contra el Betis. Obrim període d'inscripció fins els proper dimarts 11 de gener a les 20h, moment que s'efectuarà el sorteig. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com, al telèfon d'atenció al soci o presencialment a Can Laporta.

divendres, 7 de gener del 2011

Bus anul·lat FCB-Màlaga

Benvolguts socis,
us fem sabem que de nou la fantàstica Lliga de Futbol Profesional i les televisions ens han jugat una nova mala passada. Han programat el partit FCB-Màlaga per diumenge 16 de gener a les 21h, com potser sabíeu teniem previst montar el segon bus de la temporada per assistir-hi però donat l'horari, tard i en diumenge, ho tornem a descartar. La nostra intenció és ara poder montar-lo per anar a veure el FCB-Racing de Santander el següent cap de setmana (22/23 de gener), esperem que el horari sigui favorable.
D'altra banda, fer-vos saber que el Betis ha demanat jugar a casa el primer partit de l'eliminatòria de 1/4 de Copa, d'aquesta manera esperem aconteixements per donar oberta la inscripció de sol·licituds per el partit de casa que encara no sabem quan serà i de la mateixa manera obrirem també les del partit del Màlaga.
Seguirem informant, això si, visca el Barça!!!!

dissabte, 1 de gener del 2011

Entregades entrades FCB-Llevant

Els socis assistents al primer partit de lliga de l'any 2011 enfront el Llevant són:
  • Jordi Peitavi (soci núm. 225)
  • Santiago Herrera (soci núm. 213)
  • Daniel Perez (soci núm. 185)
  • Jordi Martí Bartis (soci núm. 98)
  • Maria Martí Bartis (sòcia núm. 240)
  • Aina Soto Herrera (sòcia núm. 239)
Visca el Barça!!!