dimarts, 30 de novembre del 2010

Un altre partit per la història

FCB 5 - Real Madrid 0. Ni els més optimistes esperaven un resultat com aquest, però més enllà del resultat el que ens quedarà a tots els culés són les maneres. Si tocar el cel es pot comparar a alguna cosa, deu ser molt semblant al que vàrem viure ahir. El Barça esborrava literalment al Madrid, en joc, en treball, en sacrifici i sobretot en gols, un festival. Veure còrrer vuit jugadors del Madrid durant tota la segona part darrera la pilota mentre dos (CR i Benzema) s'ho miraven va ser espectacular, un rondo d'entrenament davant de més de noranta mil persones "in situ" i millons per la tele.
Felicitats Pep!! Felicitats jugadors!! Felicitats culés!! i moltes felicitats a tots els socis de la Penya!!




divendres, 26 de novembre del 2010

Entregades entrades FCB-Real Madrid

En el segon "clàssic" de la nova etapa de la Penya, aquests han estat els socis afortunats per assistir a un gran partit:
  • Jordi Garrote Arjona (soci núm. 132)
  • Yolanda Molina Casado (sòcia núm. 133)
  • Jorge Molina Casado (soci núm. 181)
  • Paula Burgas Salellas (sòcia núm. 252)
  • Francesc Casado Sabiol (soci núm. 251)
  • Joan Pou López (soci núm. 224)
  • Andreu Roget Sirvent (soci núm. 262)
  • Roberto Lanero Carrillo (soci núm. 270)
  • Christian M. Rodríguez (soci núm. 199)
  • Maria V. Arguiñarena (sòcia núm. 200)

Esperem que porteu la sort al nostre equip. Visca el Barça!!!

dilluns, 22 de novembre del 2010

Entregades entrades FCB-Ceuta i FCB-Vilareal

Disculpeu les molèsties per el retard en penjar els resultats de l'entrega d'entrades dels dos darrers partits. Pel que fa al FCB-Ceuta la petició va quedar deserta.
Seguidament es llisten el socis que varen disfrutar d'un dels millors partits de la temporada, FCB-Vilareal:
  1. Cristian M. Rodríguez (soci núm. 199)
  2. Maria V. Arguiñarena (sòcia núm. 200)
  3. Jordi Ricart Daviu (soci núm. 113)
  4. Pere Ricart Verdaguer (soci núm. 201)
Recordeu que els números de soci corresponen a la númeració actual d'aquesta temporada, en breu tots els socis disposareu dels nous carnets.

dilluns, 15 de novembre del 2010

Entrades FCB - Real Madrid

Obert el període per sol.licitar les entrades per el partit de lliga a l'estadi amb el Real Madrid. El partit serà el proper dilluns 29 de novembre a les 21.00h.
Les entrades es poden sol.licitar fins el proper dimecres 24 de novembre a les 20.00h, quan es realitzarà el sorteig. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com, al telèfon d'atenció al soci o presencialment a Can Laporta. Recordar que aquest és un partit de pagament (25 euros) per a tots els socis, tal com regeix el reglament aprobat a l'última assemblea ordinària.

divendres, 5 de novembre del 2010

Entrades FCB - Vilareal CF

Obert el període per sol.licitar les entrades per el partit de lliga a l'estadi amb el Vila-real CF. El partit serà el proper dissabte 13 de novembre a les 22.00h.

Les entrades es poden sol.licitar fins el proper dijous 11 de novembre a les 20.00h, quan es realitzarà el sorteig. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com, al telèfon d'atenció al soci o presencialment a Can Laporta.






Entrades FCB - AD Ceuta (Copa del rei)

Obert el període per sol.licitar les entrades per el proper partit de copa del rei a l'estadi amb el Ceuta. El partit serà el proper dimecres 10 de novembre a les 22:00h.
Les entrades es poden sol.licitar fins el proper dilluns 8 de novembre a les 20.00h, quan es realitzarà el sorteig. Podeu fer la vostra petició per correu a penyablj@gmail.com, al telèfon d'atenció al soci o presencialment a Can Laporta.