dissabte, 28 d’agost del 2010

Congrés de Penyes i Gamper

Tal i com varem anunciar a la noticia anterior, dimecres passat va ser una jornada de barcelonisme total. Semblava que hi hauria temps per tot i més, però l'agenda va ser del tot atapeïda.

En primer lloc el F.C. Barcelona tenia la deferència de convidar a tots els penyistes assistents al Congrés a una visita al Museu del Barça. Us puc assegurar que després de la remodelació feta a finals de la temporada passada, tenim un Museu avantguardista i totalment adaptat a les noves tecnologies. Nombroses pantalles multimedia, ja sigui en format mural o horitzontal que permeten la interactuació del visitant oferint gran varietat de continguts, es convinen amb les clàssiques copes aconseguides per el nostre club al llarg dels anys i amb els records de tot tipus d'aquells que han vestit la samarreta blaugrana. I finalment, l'excel·lència del museu, una sala amb diferents pantalles de projecció que no para de bombardejar imatges de les mítiques gestes actuals convinades amb una banda sonora de fons que posen la pell de gallina, uf! impressionant!! Creieu-me val la pena.
Arribava mig dia, calia anar ràpidament al Palau de Congresos on tenia lloc el XXXIè Congrés Mundial de Penyes. Acreditacions, tiquets del dinar i cap a dins de l'auditori. Presidia el Congrés el Sr. Sandro Rossell i el vicepresident de l'àrea social, el Sr. Jordi Cardoner, els quals varen expressar la voluntat de la Junta actual per millorar el "moviment penyístic". Certament, el club està treballant i treballarà per les penyes, es dobla el pressupost destinat a aquest fi, es crearà una Oficina d'Atenció a les Penyes, independent de l'OAB actual que estarà destinada únicament a socis. Es volen modificar els estatuts, a través de la propera Assamblea de Compromissaris del proper octubre, per tal de que el Consell Consultiu de Penyes, on s'hi troben tots els representants de zona de les penyes, tingui veu i vot a les properes Assamblees. Es proposaran unes mascotes del format Barça Toons per tal d'escollir-ne una que ens representi. La sorpersa va venir quan a mig acte, apareixeren David Villa i Adriano amb la recent Supercopa i tot l'auditori va xalar moltíssim.
Finalment es va fer un reconeixement a les penyes amb més de 50 anys, varen tenir un obsequi d'una TV Sharp, i també es va fer un reconeixement a "l'avi del Barça", el Sr. Joan Casals, que seria es repetiria a la tarda al Camp Nou. El darrer punt va ser el prec de preguntes per part de les penyes, on calia haver formulat les preguntes anteriorment i per manca de temps no es varen fet totes, en resum i potser la més important per nosaltres era una que es referia a l'horari dels partits, el Sr. Cardoner va respondre que la propera vegada que es signi un contracte amb una plataforma de TV s'afagiran clàusules referents als horaris dels partits per tal d'afavorir el desplaçament de penyes que es troben lluny de Barcelona.
Arribava l'hora de dinar, eren quasi les tres de la tarda, varem passar a una sala adjunta del mateix congrés i allà vàrem dur a terme el dinar. Varem coincidir a la taula amb uns altres representat de la Penya de l'Espluga de Francolí i de manera distesa i conversant de futbol varem assaborir un bon dinar.
Fet i fotut, acabavem el cafè i no hi havia pressa però calia anar cap al Camp Nou que a quarts de set hi havia la presentació del equip i posteriorment el partit del Gamper amb el A.C. Milan, com que això ja ho he vist per la tele, jo no us ho explicarem.

Visca les penyes!!!!

dilluns, 23 d’agost del 2010

Congrés de Penyes

El proper dimecres, 25 d'agost, coincidint amb el Torneig Joan Gamper es celebrarà el Congrés Anual de Penyes del F.C. Barcelona. Després de llarg temps d'absència en aquest tipus d'actes, enguany representats de la nostra Penya seran presents en l'esmentat esdeveniment, fet que demostra que la nostra Penya és activa i viva i que pretèn formar part de l'actulitat culé, així com seguir millorant la nostra relació vers el club.
Properament us informarem de l'experiència viscuda en aquesta jornada festiva per tots els barcelonistes.

dimecres, 18 d’agost del 2010

Entregades entrades FCB-Sevilla, tornada Supercopa d'Espanya

Ja tenim els primers socis que estrenaran la temporada d'enguany. Esperem que sigui tan exitosa com les darreres i que arribem a Wembley.
Aquesta és la llista:
  1. Eduard Cardona (soci núm. 152)
  2. Pol Cardona (soci núm. 153)
  3. Ariadna Cardona (sòcia núm. 242)
  4. Neus Vicens (sòcia núm. 241)
  5. Juan Antonio Díaz (soci núm. 200)
De les 5 entrades restants, 4 han estat entregades a no socis que han efectuat la sol·licitud corresponent.

dilluns, 16 d’agost del 2010

A la Penya ja tenim la loteria!!!

Benvolguts socis, com cada any ja tenim a punt la Loteria de Nadal.
El preu és de 23€/dècim i la pots comprar a qualsevol membre de la Junta.

I si toca ....

dilluns, 9 d’agost del 2010

Entrades FCB-Sevilla FC (tornada Supercopa d'Espanya)

Obert el període per sol.licitar les entrades per el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya amb el Sevilla FC.
El partit serà el proper dissabte 21 agost, a les 20:30h.
Les entrades es poden sol.licitar fins el proper dimecres 18 d'agost, a les 20.00h, i per els mateixos canals que la darrera temporada.
penyablj@gmail.com, telèfon d'atenció al soci o presencialment a Can Laporta.

dissabte, 7 d’agost del 2010

Nou reglament per a la distribució d'abonaments

A l'última assemblea ordinària de socis celebrada el passat 25 de juny, es van donar per aprobades les modificacions que han de millorar i subtituir l'anterior reglament per a la distribució d'abonaments.
Esperem, amb aquest nou reglament, donar a cadascú dels nostres socis, majors oportunitats per poder anar a l'estadi.
Us deixem penjat el nou reglament, per a tots aquells que ho volgueu consultar.

Una salutació.