diumenge, 30 d’agost del 2009

Penyistes a Mònaco

Divendres passat (28/08/09) Mònaco era totalment blaugrana. Milers de culés estàvem passejant i disfrutant d'una ciutat/pais exòtic com el monegasc. Això si, patint molta calor.

Finalment i després d'una pròrroga tot va acabar en una altra gran festa, i és que el gol de Pedro va fer embogir tothom a l'estadi Lluis II i a tots els racons del món culés.

Aquí trobareu una galeria amb unes quantes fotos, que mica en mica anirem ampliant,
veieu-la.
Felicitats campions!!!

dimecres, 26 d’agost del 2009

Entregades entrades FCB-Sporting Gijón (1ª jornada de lliga)

Per aquest partit, han estat quatre els socis que han sol.licitat els abonaments:
  1. Josep Mª Serra Vila (soci núm. 111)
  2. Rosa Montalat Vilanova (sòcia núm. 262)
  3. Joan Vicens Mallart (soci núm. 264)
  4. Albert Vicens Isern (soci núm. 265)

Com sempre, esperem que la vostra presència porti sort a l'equip.

Força Barça !!

divendres, 21 d’agost del 2009

Oberta sol·licitud entrades FCB-Sporting

Avui s'ha obert el termini per sol·licitar entrades per el primer partit de lliga entre el FCB i l'Sporting de Gijon, el partit es tindrà lloc el proper dilluns 31 d'agost a les 22:00 hores.
Recordeu que podeu sol·licitar les entrades a Can Laporta, via email a penyablj@gmail.com o al telèfon d'atenció al penyista. El termini es tancarà el proper dimecres 26 d'agost a les 20:00.
Atentament,
La Junta

dijous, 20 d’agost del 2009

Entregades les entrades Supercopa

Ahir es va dur a terme l'entrega de les entrades per la tornada de la final de la Supercopa del proper diumenge, no val caldre sorteig, doncs només hi havia 4 sol·licituds. Així doncs les entrades són per els següents socis:
  1. Antoni Arenas Expósito (soci núm. 191)
  2. Alba Arenas Mas (soci núm. 192)
  3. Carlos Bascuñana Santander (soci núm. 161)
  4. Manel Garcia Vallmajó (soci núm. 208)
  5. Manolo Gamero Saborido (soci núm. 158)

La resta de les entrades, tal i com es va acordar en la darrera Assemblea i consta en el Reglament, es cediran a la penya de Figueres o es posaran al seient lliure.

dilluns, 17 d’agost del 2009

Assemblea Extraordinària i llista oberta per anar a veure la tornada de la Supercopa

El passat divendres es va cel·lebrar l'Assemblea Extraordinària amb un pobre éxit de públic, els socis vàren estar representats per només once persones. L'acte va ser molt profitós ja que la Junta va presentar el reglament per sol·licitar entrades i els socis vàren aportar certes suggerències o esmenes per millorar-lo. Breument el trobareu penjat en aquest blog.
A més, es varen poder repartir el 70% dels carnets i es va obrir la llista per poder sol·licitar entrades per el partir de tornada de la Final de la Supercopa del proper diumenge 23 d'agost. La data límit de sol·licitud serà dimecres 19 d'agost a les 20:00 hores, quan es farà el sorteig si es supera el nombre de 10 sol·licituds i s'entregaran els abonaments a Can Laporta.
També es va acordar que per poder optar a les entrades cal tenir una antiguetat de soci d'almenys un mes, de fet, la Junta es compromet a lliurar el carnet de soci de la Penya abans d'un mes de la data d'ingrés i, un cop el càrrec de cobrament ha estat realitzat satisfactòriament.
D'altra banda, també, es va informar als socis de la campanya d'adhesió a la Penya de diversos comerços on es podran trobar descomptes. En breu, aquesta informació també la podreu consultar aquí en el nostre blog.
Atentament,
La Junta

dilluns, 10 d’agost del 2009

Convocada Assemblea Extraordinària

El proper divendres 14 d'agost a les 22:00, tindrà lloc als Porxos de Can Laporta una Assemblea Extraordinària de socis amb els següent ordre del dia:
  • Gestió dels abonaments al Camp Nou per la temporada 09-10.
  • Repartiment dels nous carnets de soci de la Penya.
  • Precs i preguntes

Preguem l'assistència de tots els socis i els que vulguin ser-ho.

Atentament,

La Junta.